Pages

Pembongkaran secara jujur berdasarkan pengalaman


Buat bakal & usahawan DROPSHIP sedia ada yang masih belum merasa income sekurang-kurangnya 4 angka sebulan laman web ini akan membongkarkan kepada anda rahsia besar untuk anda mencapai impian tersebut...

Ini betoi-betoi,bukan main-main...



Terbaru! ebook Rahsia Bisnes Tudung yang telah di'upgrade'! Lebih PADAT, Lebih LUAS PASARANNYA Dan Lebih MANTAP!


Nak tips dan TAKTIK dropship FREE?
Isikan tempat kosong dengan maklumat anda dan klik 'Join'


Nama

Negeri

No Tel

E-mail




Teruskan bacaan jika serius mahu menjana pendapatan..


Dunia sekarang yang nak semua mudah dan memang semakin mudah telah membantu ramai orang menjana pendapatan secara PERCUMA.

Sambil-sambil melepak,boleh buat jualan.Sibuk-sibuk main Candy Crush boleh tambah pendapatan.Main-main Facebook boleh buat bisnes.Tetapi...ramai juga yang dalam dilema..


"Macam mana aku nak mula buat bisnes?Ilmu kurang,modal kontang dan produk pula tiada.."


Sebelum anda dibongkarkan dengan rahsia sulit ini...kenali saya dulu.





Salam kejayaan.

Saya pemilik nama Lala Ashila merupakan penulis Ebook 'Master Dropship dalam 30 Hari'.Ya!Saya penulis 'original' ebook ini.Memiliki pengalaman selama 3 tahun dalam bidang penulisan.

Alhamdulillah sudah berjaya menghasilkan sebuah ebook iaitu Ebook 'Rahsia Bisnes Tudung'.Syukur kerana ebook pertama ini mendapat sambutan yang 'HANGAT' daripada pembaca dan pembeli di Ashadee.com.

Selain itu,saya juga menguruskan blog rasmi saya www.vehaenrichteam.blogspot.com.Lebih banyak perkongsian akan ditulis melalui blog ini.Disamping itu,saya telah lama menceburi bidang bisnes dropship produk kesihatan.

Berbekalkan sedikit pengalaman,saya garapkan menjadi sebuah ebook infountuk anda yang berminat atau sedang menjalankan perniagaan dropship.Teruskan pembacaan anda untuk meneroka kelebihan ebook yang saya tawarkan.


Bolehkah saya buat duit  tanpa produk dan zero modal?


Jawapan saya:

=>YA-Boleh buat duit tanpa modal dengan sistem dropship

=>YA-Boleh buat duit tanpa produk sendiri kalau kita bijak menjual produk orang lain.

=>YA-Boleh buat duit kalau anda tahu taktik sebenar dalam menjual

=>YA-Boleh buat duit tanpa pengalaman,TAPI perlukan ilmu..

=>YA-Boleh buat duit jika anda terus membaca.. :D

Apakah makna dropship?

Satu konsep perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk atau servis yang mereka jual.Pembekal akan memberikan harga agen kepada semua agen dropship atau pengedar.

Agen dropship hanya perlu:

Pilih produk-->Buat promosi atau iklan-->Buat pesanan dan pembayaran-->Berikan butiran pelanggan dan pembayaran kepada pembekal.

Agen dropship tidak perlu:

Mengeluarkan modal satu sen pun-->Menyimpan stok yang bertimbun-timbun-->Menghantar pesanan kepada pelanggan






Ringkasan mengenai dropship boleh anda lihat melalui gambar di atas.Tetapi..

Macam mana nak mulakan bisnes dropship?

Saya bongkarkan taktik sulit yang membuatkan semua orang teruja menceburi bidang perniagaan secara dropship ini.Insya allah dengan segala ilmu dah teknik yang diberikan mampu untuk membuat anda penat melayan pelanggan yang tidak putus-putus.


Ebook Master Dropship Dalam 30 Hari dipecahkan kepada 4 modul berbeza.

Modul 1 akan membantu anda untuk permulaan dan asas sesuatu perniagaan.Merangkumi dua bahagian utama dalam perniagaan.

MODUL 1
(RM53)



BAHAGIAN 1#:

=>Anda akan didedahkan secara mengenai_____________dropship secara terperinci.

=>Anda akan diterangkan kelebihan dan keuntungan melakukan bisnes dropship.

=>Anda dijelaskan tentang konsep dan sistem dropship secara menyeluruh dan dibantu dengan _____________________.


BAHAGIAN 2#:

=>Anda akan diajar teknik sebenar untuk mengekalkan_____________.

=>Anda akan dapat cara untuk fokus dalam perniagaan.

=>Anda juga akan mampu memilih niche yang 'panas' dipasaran.

=>Anda akan mahir dalam mencari supplier yang menawarkan_____________.


 MODUL 2
(RM67)


BAHAGIAN 3#: 

=>Belajar buat blog dan website gaya PRO.

=>Belajar menarik pembeli di 'group'.

=>Miliki koleksi ayat jualan super powwwweerrr!

=>5 Taktik membuat promosi gaya PAKAR.

=>Kaji masa terbaik membuat promosi

=Terokai 3 KUASA pemasaran lain di Internet

MODUL 3
(RM71)




BAHAGIAN 4#:

=>Strategi membina rangkaian.

=>Taktik membina kelompok anda sendiri 

=>Temui lubuk mengorek____________perniagaan


BAHAGIAN 5#:

=>Meneroka rahsia Tarikan Giveaway,Tarikan Menaja,Tarikan__________,Tarikan___________ dan tarikan____________

=>Mazhab menarik minat pelanggan.

=>Pemanis mulut untuk pelanggan.Kuasa menambat hati pelanggan anda.


BAHAGIAN 6#: 

=>Faham konsep wang dan _______

=>Anda akan di akses ke jadual simpanan

=>Dapatkan akses untuk ke jadual_______

=>Akses untuk menambah produk yang betul.

MODUL 4
(RM69)



BAHAGIAN 7#: 

=>Jadi pemilik kunci segala pintu rezeki.

=>Bagaimana menjemput rezeki gaya yang paling 'osem'

=>Tambahan kunci untuk __________ yang konfem buat anda berjaya.



Perlukah saya dapatkan ilmu dalam Ebook Master Dropship Dalam 30 Hari?


=>TIDAK-Anda tidak perlu ebook ini jika anda sudah menjana RM4K sebulan dengan bisnes anda.

=>TIDAK-Anda tidak perlu ebook ini kalau anda sudah pakar dalam pemasaran internet.

=>TIDAK-Anda tidak perlu ebook ini kalau anda tidak perlu jana pendapatan tambahan.

=>TIDAK-Anda tidak perlu ebook ini kalau anda sudah ada produk 'terlajak laris' anda sendiri.

=>TIDAK-Anda tidak perlu ebook ini kalau anda sudah ada modal 15k untuk bisnes anda.




"Rahsia Bagaimana Seorang Pekerja Sibuk & Tiada Pengalaman Dalam Bisnes Internet Pada Asalnya, Mampu Menjana Income RM1200-RM3000 Sebulan Secara Konsisten Dengan Menjadi Agen Dropship Walaupun Secara Part-Time & Santai. Anda Pun Boleh Lakukannya!"



Jom tengok!Apa kata mereka?

Ini merupakan testimoni awal ebook Master Dropship Dalam 30 Hari:















Berapakah harga untuk menjadi MASTER  DROPSHIP DALAM 30 HARI?

Harga asal
RM260


(Untuk 100 orang terawal)
TAWARAN HABIS KOUTA
RM37

RM69
(10069 pertama)





===================

Apa yang anda akan miliki dengan harga SERENDAH itu?



Ebook utama:


Modul 1: Ebook Master Dropship dalam 30 Hari 
Modul 2: Ebook Master Dropship dalam 30 Hari 
Modul 3: Ebook Master Dropship dalam 30 Hari 
Modul4: Ebook Master Dropship dalam 30 Hari 

BONUS!!!!!

FREE 1: Buat Duit Dengan Facebook Ads
FREE 2: Perkara WajibTentang Facebook Ads
FREE 3: Teknik Capai Sasaran Facebook Ads
FREE 4: Teknik Menulis Iklan Facebook Ads
FREE 5: Rahsia Tarik Klik Facebook Ads
FREE 6: Teknik Kawal Bajet Facebook Ads


KLIK ORDER NOW UNTUK MILIKI KESEMUA BONUS INI!!

KEJAP!!!KEJAP!!KEJAP!!!
ADA BONUS LAGI!!!!!

VIDEO 1: Instagram Marketing Tutorial For Business - How to Use Instagram For Marketing

VIDEO 2: 15 Ways to Get More Facebook Page Likes

VIDEO 3: Using other websites to promote your mixtape

VIDEO 4: Using Pinterest for Business-Top 5 Marketing Strategies

VIDEO 5: How To Find A Niche That's Profitable In 7 Easy Steps

BERTINDAK SEKARANG!!Klik Order Now.


"Kalau anda rasa tiada satu ILMU pun yang ada dapat melalui perkongsian ini, anda boleh minta refund. Dengan syarat, tiada langsung ilmu yang anda dapat."



Jemputan VIP:


Anda juga akan dijemput masuk ke dalam group tertutup yang membantu anda menambah ilmu perniagaan dengan lebih terperinci.Anda berpeluang memiliki ilmu yang bernilai RM295 secara PERCUMA melalui 'group' tertutup ini.